Sivut

torstai 17. maaliskuuta 2016

Esittely: Kylä-Hentilän talli

Nyt kun minulla on postausintoa, niin ajattelin kirjoittaa erilliset esittelypostaukset talleista, joilla käyn. Teen kaksi erillistä postausta, ensin Kylä-Hentilästä ja myöhemmin Multamäestä. Tässä on ihan hyvää tietoa uusille lukijoille ja vanhoille lukijoille kertausta. :D

Eli aloitin Hentilässä vuonna 2008 ensin ollessani Messilän tallilla kolme vuotta. Ensin olin jonkin aikaa yksityistunneilla (hevospelon takia) luottoheppa Granadalla. Siitä sitten hevospelon laannuttua aloin ratsastamaan muillakin hevosilla (eli lähinnä risteytysponi Metellä, ratsuponi Miralla ja suokkitamma Tomulla) sekä siirryin ryhmätunneille.

V.K. Granada ja sen orivarsa Grandecillo v. 2009
Medeia ja Pinja vuonna 2012

Miranda III, v. 2012

Nykyään tallilla on 6 tuntihevosta. Muita tallin omia on (varsoja tai ei ratsukäytössä) 7. Sen lisäksi on myös muutama yksityinen.

Tuntihevoset

Estevalmennus 1.8. 2013
 
Tähtitomu "Tomu" on 18-vuotias suomenhevostamma. Tomu on aloittelevan ratsastajan luottoratsu niin esteillä kuin koulussakin. Itse olen Tomun kanssa käynyt parit kisat sekä estevalmennukset. Nykyään Tomu on vähemmän (käsittääkseni?) estetunneilla.


Tunnilla, 11.4. 2015
Elvariia "Riia" on osaava hevonen niin koulu- kuin estepuolellakin. 9-vuotias tamma ei ole aivan aloittelijoiden hevonen herkkyytensä ja reippautensa takia. Riialla olen käynyt yhdet estekisat ja parit estevalmennukset.Rita, 27.12. 2014
Elvarita "Rita" on Riian täyssisar ja vuoden sitä vanhempi. Rita saattaa aluksi olla vähän tahmea, mutta reipastuu tunnin mittaan. Rita suorittaa niin koulu- kuin esteradatkin ihan hyvin jos ratsastaja osaa ratsastaa :D


Estetunti 31.8. 2015

Vermiselli "Verna" on 8-vuotias tamma, joka on oma suosikkini. Verna on todella kiltti ja helppo hevonen, mutta sillä on isot askeleet (eikä se kyllä ole korkeudeltakaan kovin pieni :D,+ 170cm) ja se on aika herkkä. Verna ei kuumu eikä säiky turhia ja sillä tavoin on mukava hevonen aloittelijallekin.Tunnilla 3.7. 2015
Virma Vikkan "Vikkan" on 6-vuotias tamma, jolla olen mennyt vasta aika vähän. Nuoresta iästään huolimatta Vikkan kiltti ja fiksu, joka ei mitään tyhmää tee.


17.10. 2015, kuvassa Suvi

Virta Viivi "Viivi" on saman ikäinen kuin Vikkan. Viivi on reipas ja vähän "varsamainen" (voi keksiä välillä jotain omaa), jonka takia se ei ole aivan aloittelijoiden hevonen. Se hyppää hyvin (onhan sen emäkin ollut hyvä estehevonen ;) ) Viivillä en ole mennyt kovin usein.


Tallin muut hevoset

Ramiini
Villivälke
Virta Vimma (vanha kuva, on jo paljon isompi)
 
Lisbeth
Sitten on vielä Virta Viuhka ja Vilberth (Lisbethin varsa) joista mulla ei ole (kovin tuoreita) kuvia.

2 kommenttia:

  1. Hyvä esittelypostaus! :)
    Noista nykysistä tuntihepoista mulle ennestään tuttu on vaan Tomu. Tosin siitä onkin jo kauan, kun Hentilässä vielä ratsastin ;)

    VastaaPoista