Sivut

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Esittely: Multamäen talli

Valitettavasti tästä postauksesta ei tule yhtä "laajaa" kuin Hentilän esittelystä, sillä minulla ei ole kaikista hevosista kuvia, eikä tallilla ole niin montaa tallin omaa hevosta :) En myöskään ole käynyt Multamäessä niin pitkään, että tuntisin tallin hevoset yhtä hyvin kuin Hentilässä. Kaikki kuvat ovat leiriltä 2015.

Multamäen tallilla olen käynyt satunnaisesti ennenkin + parilla leirillä, kunnes aloitin vakituisesti siellä tunneilla käymisen. Tallilla on tuntihevosia 6 + 1 shetlanninponi, joka toimii maskottina. Suosikkini tallilla on Hirkku (Hirliina) ja Dumbo (Dabica). Tuntihevosten lisäksi tallilla on yksityishevosia.

Tuntihevoset

 
Dabica "Dumbo"
Dumbo on 10-vuotias ardennertamma, ja minun suosikkini. "Pikkuinen" Dumbo ei loista kentällä taidoillaan, ja siellä onkin ajoittain vähän tahmea. Maastossa Dumbo on ihana!Hirliina "Hirkku"
Hirkku on melko reipas ja nuorehko tamma, joka on toinen minun suosikkini. Hirkulla en ole kovin usein mennyt, mutta olen saanut sellaisen käsityksen että aluksi se on aika reipas ja "sählä" mutta kun sen saa keskittymään töihin, menee se oikein hyvin.

"Sira" (jonka virallisesta nimestä ei tietoa) on 17-vuotias ratsuponitamma, jolla olen mennyt vain kerran. Se on kiltti ja helppo (käsittääkseni).

"Lasse" (jonka virallisesta nimestä ei myöskään tietoa) on 19-vuotias suokkiruuna, ja entinen ravuri. Lasse ei ole vielä kovin kokenut, mutta se on silti oikein mukava kentällä ja maastossa.


Sami
"Sami" on kiltti ja melko reipas 17-v irlannincob ruuna. Samilla olen mennyt varmaan eniten tämän tallin hevosista. Sami on melko tarkka ohjastuntumasta, jos tuntuma on liian kova/epätasainen, Samikin hermostuu. Samin virallisesta nimestä ei myöskään tietoa.

Virma Veera, selässä Aada

Virma Veera "Veera" on 8-vuotias suokkitamma, ja Hentilässä asuvan Vernan puolisisko. Veera on myös ollut aiemmin Hentilässä. Veera on perusmukava tamma, jolla aina välillä on "pilkettä silmäkulmassa".

Pokeri
Pokeri on 15-vuotias puoliveriruuna. Siltä sujuu niin koulu kuin pienet esteetkin. Maastossa Pokeri on kiva!


Ja sitten vielä tallin maskotti;
"Vallu"


Saattaa olla että minulle tuleekin vuokrahevonen tässä keväällä.... ;) Siitä lisää myöhemmin kunhan asiat selviää.

2 kommenttia: