Sivut

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Tampereen Hevosmessut ja Vernalla tunnilla

 Sunnuntaina olin serkkuni Hannan kanssa Tampereen hevosmessuilla. Hanna tuli meille lauantaina aamupäivästä ja lähti sunnuntaina illalla. Valitettavasti kuvia ei ole itse messuilta.

Lähdimme aamupäivästä kohti Tamperetta ja olimme perillä n. 12 aikaan. Klo 13 alkoi estekisat 120cm ja 130cm, jota ennen kerkesimme jonkin aikaa kierrellä.
  Esteluokkien jälkeen kiertelimme pidemmään aikaan, kunnes klo 16 alkoi valjakkoajokisat, jota menimme katsomaan. Melkein heti valjakkoajokisojen jälkeen lähdimme kotiin.

Hannalle mukaan lähti ratsastuskengät ja saappaanvarret. Minä ostin Dumbolle Horse Comfortin suitset sekä heppanameja. Suitset on mustaa nahkaa ja niissä on muotoiltu niskahihna sekä bling-otsapanta. Tarkoitus olisi väsäillä Dumbolle kukkahackamoret jossain vaiheessa, jota varten ajattelin hommata kokonaan omat suitset. Kunhan nyt edes aloitan sen vuokrauksen.... :D


Heppanameja

Suitset


Otsapantaa

Niskahihna


Maanantaina olin Hentilässä ja menin Vernalla kangilla. Siitä TOSI kauan kun olen viimeksi mennyt kangilla. Vernalla ei ole kangilla paljoa menty(ja sen huomasi ajoittain), joten pidin kankiohjan koko tunnin löysällä(en käyttänyt sitä lainkaan). Ilmeisesti kaksi kuolainta suussa järkytti pienen Vernan mieltä, ja välillä Verna jännittyi pidätteestä hetkeksi. Suurimmaksi osaksi ei kumminkaan ongelmia ollut.
  Tunnilla harjoittelimme vastalaukkaa ja lopputunnista pohkeenväistöjä. Suurimmaksi osaksi nousi vastalaukka, mutta välillä se myötälaukkakin. Lopputunnista teimme Vernan kanssa myös vastalaukkakaarteita.
  Aluksi teimme pohkeenväistöjä käynnissä ja ne onnistui tosi hyvin. Oikealle väistöt ei mennyt ihan niin super hyvin, mutta ihan hyvin siltikin. Kun käynnissä onnistui, aloimme tekemään väistöjä ravissa. Vasemmalle väistöt sujui myöskin tosi hyvin, mutta oikealle ravissa väistöä tuli vain pari pikkupätkää.
  Kaiken kaikkiaan tunti meni aika hyvin! On kyllä ihan kiva mennä aina välillä kangillakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti