Sivut

lauantai 14. toukokuuta 2016

Dumbolla ilman satulaa

Kerrankin on kuvamateriaalia! Eilen menin Dumbolla ilman satulaa, kuten otsikosta huomaa. Mukana oli kaverini Saana, joka toimi kuvaajana.

Dumbo oli (kuten aina) melko työhaluton, koska mentiin kentällä. Tein jälleen kerran niitä perusjuttuja, eli pysähdyksiä ja peruutuksia, siirtymisiä ja pohkeenväistöjä. Sen lisäksi taivuttelin Dumboa paljon volteilla ja ympyröillä.
  Peruutukset sujui paremmin kuin viimeksi. Enään se ei "vängännyt" vastaan vaan peruutti ihan pienellä avulla.
  Ravi tuotti ongelmia - taas. Nyt Dumbo ravasi vain muutaman askeleen, ja sitten tiputti käyntiin. Ja tosiaan sitä kun ei oikein patistamalla saa jatkamaan ravia... Siispä aloin taas ennakoimaan. Otin käyntiin jo ennen kuin Dumbo alkoi jumittelemaan. Ravia tuli alkuun ehkä yksi tai kaksi askelta, mutta pikkuhiljaa ravi pysyi pidempääkin. Ennätys oli kaksi kirjainväliä. Ehkä saisin sen joku päivä ravaamaan kokonaisen kierroksen (olen sen tunnilla saanut ravaamaan jopa kokonaisen kierroksen, mutta en silloin kun olen yksin kentällä, johtuiskohan siitä kun tunnilla on kavereita kentällä?)
  Pohkeenväistöt sujuivat ihan hyvin. Välillä etuosa karkasi liian kauas tai väistö oli hiukan liian loivaa, mutta siltikin onnistui ihan hyvin.
  Kuvia myöhemmin katsellessani huomasin, että ainakin nyt kun menin ilman satulaa niin pohjetta antaessani jalkani on TOSI takana. En ole ennen huomannut että se noin taakse menee O.o
   Yhteensä ratsastin vajaan tunnin. En laukannut taaskaan ollenkaan, koska - no se ei edelleenkään nosta laukkaa kentällä, varsinkaan ellen ota laukkaa kaverin perässä. Ja toisekseen en viitsinyt ilman satulaa kokeilla, Dumbo kun saattaa kiskasta pään melko voimakkaasti alas ja siitä on aikaa kun olen ilman satulaa viimeksi mennyt niin en tiedä miten huono tasapainoni on :D

Ja sitten kuviin:
Tuota juuri tarkoitan! Jalkani menee tosi taakse...
Jee se ravaa!
Pohkeenväistöä - tai sen yritystä :D


Mikä tuolla on?!?


Ruokaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti