Sivut

torstai 5. toukokuuta 2016

"Kunniakierros oikeaan olkaa hyvä!"

Tässä on ollut jonkin verran postaustaukoa, kun ei ole ollut kuvamateriaalia ja kuvaton postaus on aika tylsä. Hentilässä olo lykkääntyi vielä, enkä kyllä yhtään haluaisi sieltä pois! Dumbon vuokraus alkaa tässä kuussa, ensimmäinen kerta toivottavasti jo sunnuntaina.

Itse asiaan. Kävin tänään koulukilpailut Korpikylässä. Ratsuna oli Vikkan, vasta 6v suokkitamma. Nämä olivat käsittääkseni sen elämän toiset tallin ulkopuoliset kisat. Aluksi Vikkan oli hermostunut (hyppäsi mm. minun kynnettymän varpaan päälle...) mutta siitä se pikkuhiljaa rentoutui. Luokka oli Perusmerkin kouluohjelma, ja lähdin neljäntenä.
  Radalle tullessani Vikkan pelkäsi tuomareita. Se ei millään olisi uskaltanut lähestyä niitä ja niiden ohittaminen oli aika paha juttu! Lopulta ohittaminenkin onnistui, mutta jos en ollut tarkkana sisäpohkeen kanssa, yritti Vikkan kiertää kauheat tuomarit kaukaa.
  Kokonaisuudessaan rata meni hyvin. Laukassa vähän kulmat jäi osin pelottavien tuomareiden takia mutta myös oman mokailun takia :D. Vähän mulla oli ongelmaa istua laukan jälkeen syvälle satulaan ja katsoa eteenpäin.
  Niin ja voittohan tuli kotiin. Prosentit oli 63,846, eli tosi hyvät siis! En voi kun olla tyytyväinen! Olivat kumminkin minun ensimmäiset kisat Vikkanilla ja parhaat prosentit mitä olen koskaan saanut.

Ja sitten kuviin...

Verryttelyalueella kävelyä


Yritin laittaa videon tähän, mutta se on liian iso tiedosto :/

2 kommenttia:

 1. Onnea! :)
  Ainahan ne tuomarit voi haukata vaikkapa hännästä palan... x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niimpä! Tai sitten ne on tuomareiksi naamioituneita sapelihammastiikereitä :D

   Poista