Sivut

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Infoa!

Puhuin eräästä mahdollisesti takaisin kuvioihin tulevasta "vanhasta tutusta". Nyt paljastan sen kun asia on varmaa.

Klettur muuttaa takaisin tänne lähelle ja aloitan sen vuokrauksen uudestaan! Vuokraan sen lisäksi siis myös Dumboa, Möhköfantti ei siis ole katoamassa tästä blogista minnekkään.

Jos täällä on joku uusi lukija joka ei Kletturia tunne, niin tässäpä pieni esittely:Klettur frá Ármóti "Klettur" "Kleba"

Klettur on 1994 syntynyt islanninhevosruuna. Väriltään se on kulomusta ja päästä löytyy tähti. Korkeutta ruunalla on jotain 133cm - 135cm. Luonteeltaan se on aika rauhallinen eikä pelkää oikeastaan mitään. Ainoastaan raketit on jännittäviä (mutta kukapa nyt uutena vuotena keskellä rakettien pauketta ratsastelisi). Jos Klettur jotain säikähtää/pelkää, niin se on usein aiheellista.
  Klettur ei osaa kentällä hirveästi mitään (enemmän kylläkin kun Dumbo). Eli mitään laukanvaihtoja on turha olettaakkaan. Perusasiat se osaa ja niiden lisäksi mm. pohkeenväistöä pieninä pätkinä.
 Huomaan Dumbossa ja Kletturissa jonkin verran yhtäläisyyksiä. Esimerkiksi kentällä olo; kumpaakaan ei hirveästi kiinnosta eikä kumpikaan ole kouluratojen partaveitsiä. Myöskään kummallakaan ei hypätä. Ja molemmat on maastossa mahtavia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti