Sivut

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Klettur sai kuolaimettomat

Noniin, viime postauksesta onkin jo aikaa. Klettur on siis turvallisesti "kotona" ja olenkin mennyt sillä nyt muutaman kerran. Se on ollut tosi reipas ja innokas aika lailla koko ajan kun on tuolla nykyisellä tallilla ollut.

Niin kuten otsikosta voikin päätellä, hommasin Kletturille kuolaimettomat suitset. Meidän malli on nimeltään kukkahackamore. Olen tykännyt mennä Kletturilla riimulla ja ajattelin että miksi ei hommaisi ihan kuolaimettomat siihen hommaan.

"Kukkikset" päässä
Klettur on toiminut aikasemmin riimulla mainiosti, siispä uskalsin heti lähteä pellolle "leikkimään" näillä(pellolla Klettur on yleensä aika reipas, ei siis lähde käsistä tms. mutta siellä olisi niiiiin kivaa päästä mennä täysiä) . Myös kukkiksilla Kleba toimi oikein mainiosti, jarrut toimi pienellä avulla eikä herra alkanut kyseenalaistamaan suuntaa näillä mitä se kyllä välillä oli riimulla kokeillut.

Nyt viime sunnuntaina lähdin tekemään 1,5h maastolenkkiä kukkiksilla ja hyvin onnistui. Ei myöskään silloin kyseenalaistanut suuntaa. Voi kyllä olla että Kleban yleisellä pirteydellä on ollut jotai osuutta tuossa yhteistyöhaluisuudessa :D

Köpöttelyä


Lenkin jälkeen on kiva mennä piehtaroimaan
Dumbolla olen nyt mennyt vähemmän. Olen mennyt Hirkulla ja Vikkanilla (Viivi ja Vikkan Hentilästä tulivat kesäksi Multamäkeen). Möhköfantti muuten ultrattiin kantavaksi eli jos kaikki menee hyvin niin ensi kesänä Multtiksesta löytyy myös pikku-Dumbo :)

Ensi viikolla olisi sitten leiri Kirjonurmen tallilla kera serkkuni Hannan. siitä tuleekin sitten postausta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti