Sivut

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Maastoilua

Nyt on tässä parin päivän aikana tullut vähän maastoiltua sekä Dumbolla että Kletturilla - ja muistinpa räpsiä muutaman kuvankin! Kuvat on valitettavasti ei-niin-hyvälaatuisia puhelinkuvia mutta koitetaan kestää :)

Perjantaina menin Dumbolla. Lähdimme maastoon ihan keskenämme koska tallilla ei ollut muita lähtijöitä. Lenkki oli jotain vähän alle tunnin? ja pyörimme tallin lähimaastoissa (koska yksin tylsää lähteä pidemmälle). Dumbo oli aluksi normaali ahne ja vähän tahmea oma itsensä, mutta sitten kun tajusi että me myös ravaamme ja laukkaamme maastossa, hän vetäisi "hösellysvaihteen" päälle. Se ei sinänsä minua haittaa, mutta se on toisinaan vähän rasittavaa. Mutta jos tarkkaan alan pohtimaan niin mielummin hösellys kuin lampsiminen. Kun sellaista "normaalia vaihdetta" Dumbolta ei löydy.
  Metsäretkellämme näimme myös eläimiä; näimme yhden kissan kahdesti (jota Dumbo pelkäsi aivan järkyttävästi...) sekä peuran (josta Dumbo sai myöskin sydänkohtauksen).Lenkiltä

Ja lenkin jälkeen suoraan iltaheinille!

Sitten lauantaina menin Kletturilla. Kletturin kanssa lenkkimme oli n. 40min ja se koostui pellon ympäri kävelystä sekä pienestä maastolenkistä. Kävimme kaikki askelajit läpi mutta lenkki koostui pääosin käynnistä. Pellolla Klettur on aina tosi virkeä ja niin nytkin. Vaikkei se hypähtele itsekseen tölttiin tms; se kumminkin kävelee aina siellä reippasti. Maastossa poispäin kotia mennessä Klettur oli tahmea ("yllätys") ja töltissä sitä sai jatkuvasti pyytää eteen. Kotiinpäin Klettur liikkui varsin mielellään.

pellolla

maastossa

Tänään minulla oli myöskin kisat, ihan tallikisat Hentilässä ja luokkana oli (elämäni ensimmäinen) Helppo B. Hevosena oli Riia. Siitä teen ihan erillisen postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti