Sivut

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Tintteilyä ja Klebailua

Noniin, täällä taas ollaan kirjoittelemassa. Maanantaina olin Hentilässä tunnilla, ja menin Viivillä pitkästä aikaa. Kertoisin tästä enemmän jos olisi kuvia ja jos muistaisin että mitä me tehtiin silloin :D Muistan vaan, että Viivi meni ihan hyvin ja huomasin, että oma istuntanikin oli parempi kuin viimeksi.

Mutta otsikkoon liittyviin asioihin:

Menin tiistaina Kletturilla ja väänsimme kentällä. Tapansa mukaan Klettur oli tahmea, koska kentällä nyt vain on mälsää. Tein paljon taivutteluja sekä muutamia väistönpätkiä. En mennyt kovin kauaa, noin 30 minuuttia, ja lopetin heti kun meni edes jotenkuten hyvin. Loppukäynnit menin maastossa. Kuvia tältä reissulta ei valitettavasti ole.

Viime perjantaina minulla ja Pinjalla piti olla tunti, mutta se peruttiin. Siispä menimme itsenäisesti, minä Tintillä ja Pinja Veeralla.
  Tintti oli normaali oma itsensä. Hoitaessa hyvinkin eloisa, ja ratsastaessa enemmän jähmeä kuin pirteä. Ratsastaessa keskityin eniten taivutteluun molemmissa suunnissa. Menimme kahdeksikkoa, joka onkin varsin kätevä kiemura molempia suuntien taivutteluun. Vasemmassa kierroksessa Tintti oli ihan hyvä, mutta oikealle se oli sellainen ihme vempula. Se käänsi kyllä päätään oikealle, mutta ei se rehellisesti taipunut oikein millään.
  Laukannostoissa oli enemmän hommaa. Tintti aloitti sen lähes jokakertaisen jumittelunsa, joten töitä sai tehdä laukan suhteen. Loppujen lopuksi laukka nousi kuin nousikin kumpaakin suuntaan, mutta kyllä siinä meinasi kuskille tulla hiki.
  Kaiken kaikkiaan meni ihan kivasti. On mennyt paljon paremminkin, mutta myös huonommin. Tänään menen Tintillä uudestaan, ja ehkä se menee nyt paremmin.

Eilen menin Kletturilla pellolla ja minulla oli Pinja mukana kuvaajana (eli kaikki kuvat on ottanut Pinja). Kletturin viereiseen tarhaan oli saapunut varmaan maailman söpöin miniatyyrihevonen, josta myös Klettur oli innostunut ja kuulemma vedellyt pitkin tarhaa pukkilaukka ym. Tämä varmasti selitti sen, että Kleba oli vähän tahmea (vähän väsähtänyt?)

Riekkumisen aiheuttaja
Väänsin pellolla epämääräisesti kaiken maailman kiemuroita. Huomasin muuten kuvia katsoessani, että mulla on varsinkin Kletturin kanssa ihan hirveän ärsyttävä tapa, mulla menee kädet reisille! Tämä tapa on varmaan kaikista ärsyttävin asia ja nyt vielä itse syyllistyn siihen. Mut nyt kyllä täytyy alkaa korjata tätä ihan urakalla.

Aaargh!!

  Vasemmalle Klettur taipui oikein mainiosti, mutta oikealle ei meinannut mennä pohje läpi sitten millään minkä takia myöskään rehellinen taipuminen oli aika työn ja tuskan takana.


Tölttiä otin pari pätkää. Aluksi se tuntui kovinkin raskaalta Kletturille, mutta ratsastuksen loppupuolella kun otin vielä pari ympyrää töltissä, niin siinä poni liikkui ihan mielellään eteenpäin. Ehkei se ollut vielä vertynyt, tai sitä ei vain ensin huvittanut, en tiedä.

Pientä yritystä saada tölttiä eteen
Tosiaan ratsastuksen loppupuolella tuntui, että Klettur vasta heräsi. Silloin se liikkui mielellään eteen, eikä sitä tarvinut oikeastaan patistaa. Ja myös aiemmin mainittu töltti sujui hyvin. Ehkä se alkoi vertymään tai sitten se ymmärsi, että laiskottelemalla eivät työt lopu.
Erikoispostauksen äänestys päättyi viime maanantaina. Kaikki vaihtoehdot saivat yhden äänen :D joten minäpä päätän itse, minkä otan. Valitsin videopostauksen tallilta, mutta koska en ole tekniikan ihmelapsi, niin se jää nähtäväksi, että onnistuuko se. Eli lähinnä osaanko muokata sen saatika lähettää sitä blogiin :D noh, katsotaan mitä tapahtuu.

2 kommenttia:

  1. Neuvo ihmeessä muakin sitten, kun keksit ton videon ihmeellisen tekniikan :D

    harjoittelullahyvaksi.blogspot.fi

    VastaaPoista