Sivut

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Kisakauden starttaus ja tulevista tapahtumista rupattelua

Kevät tulee kovaa vauhtia, onneksi! Olen koko syksyn ja talven himoinnut kisoihin, ja nyt kun kevät tulee, alkaa niitä kisojakin putkahtelemaan.

Elikkäs 9.4 minulla on harjoituskoulukilpailut Voistion tallilla. Menen He C luokan Riialla. Mukaan on tulossa serkkuni Hanna joka saa luvan toimia orjana ja kuvaajana :D Myöskin huhtikuun lopulla, olikos se nyt 22 vai 23. päivä niin Hentilässä on koulukisat ja niihin olen menossa myöskin. Näissä todennäköisesti menen jonkun He B:n luokan. Hevosesta ei ole vielä tietoa.

8.4. Olemme Hannan kanssa Tampereen hevosmessuilla. Minulla on suunnitelmissa ostaa ainakin uusi kypärä. Tarvitsisin myös kisahousut, mutta niitä on pakko sovittaa ja messuilla vaatteiden sovitus voi olla haastavaa...

Rouva Hapannaama, alias Dumbo on edelleen erittäin tukevasti tiineenä. Laskettu aika on 28.4 ja tamma alkaa olla jo melkoisen valtava! Vielä se kuitenkin jaksaa edelleen vähän höseltää...

Pallo helmikuulta, nyt on vielä paaaaaaljon leveämpi :D

Eilen teimme Kletturin kanssa pitkän maastolenkin, noin 1,5 tuntia. Matka oli 8-9km ja kokonaan käyntiä. Veimme tallinomistajan kanssa hevoset trailerilla Tiirismaalle, jossa on mainiot ratsastusmaastot. Klettur jaksoi mainiosti koko matkan, vaikka matka oli tosiaan papalle jo aika pitkä ja suht jyrkkiä mäkiäkin oli kiipeiltävänä.

Sitten vähän ikävämpiä uutisia, Klettur muuttaa jossain vaiheessa omistajansa mukana Keski-Suomeen, joten minun osaltani vuokraus on silloin ohi. Tarkkaa ajankohtaa, ei vielä ole, mutta ennen kesää kuitenkin. Olemme kuitenkin omistajan kanssa puhuneet, että kävisin siellä aina välillä moikkaamassa Klebaa :)

Kleba kesältä 2016
No, maailmanloppu tämähän ei ole, vaikkei mitään kivaakaan tietenkään. Minulle jää kuitenkin tunnit Multamäessä & Hentilässä, Tintti, Dumbo ja Dumbon vaavi. Ja varsinkin jos pääsen Kletturia joskus moikkaamaankin.

Niin, se Tintti. Menin neidillä perjantaina itsenäisesti ja meni aivan superhyvin! Tintillähän on aina välillä tapana jumitella ja kyseenalaistaa töiden pakollisuus jos ei kiinnosta (teinihevonen kun on). Mutta perjantaina ei ollut minkäänlaisia töistä luistamisyrityksiä. Keskityin sen kanssa taivutteluun molempiin suuntiin ja harjoiteltiin väistöjä mitkä on aina välillä olleet vähän vaikeita. Tintti taipui hyvin kumpaakin suuntaan ja väistötkin onnistuivat mainiosti! Jopa laukannostot, jotka ovat olleet vähän haastavia niin niissäkään ei ollut mitään ongelmia. Ei jumitteluja, ei epämääräistä vermoravia - ei mitään! Jopa laukan eteen ottaminen ei ollut mikään ongelma, Tintti otti oikein kunnolla takajalat mukaan ja venytti askelta. Voi kun menisikin joka kerta näin hyvin! Osasyynä tähän oli varmasti se, että oli ollut nyt säännöllisellä liikutuksellä, sekä omistaja oli mennyt edellisenä päivänä.

"Moi!" Teinihevonen viime kuulta
Tosiaan, seuraavaa postausta tulee varmaan ensi viikonloppuna messuilta ja kisoista. Pääsiäisen olen Haapajärvellä Pinjan luona eikä ole aavistustakaan, että millaista/jos minkäänlaista hevosjuttua on sieltä tulossa. Näiden menojen takia Klettur jää ikävästi viikonloppuisin vähemmälle, mikä on tosi harmi kun aika sen kanssa on rajallinen. Noh, täytyy niitä kertoja sitten paikkailla kunhan kisat ym. on ohi.

2 kommenttia:

  1. Ihanan keväinen ulkoasu + upea banneri :) Tsemppiä tuleviin kisoihin!

    http://hevostytonelamaax.blogspot.fi/

    VastaaPoista