Sivut

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Koulukisat ja toissapäiväiset Tintteilyt

Toissapäivänä tosiaan menin Tintillä itsenäisesti. Minulla oli mukana kuvaamassa äitini, joten kuvamateriaaliakin on - kerrankin!
  Tintti oli aluksi vähän "vetelä" eikä oikein keskittynyt. Sen takajalat tuntuivat olevan kaukana tallissa ja mieli jossakin ihan muualla. Tein Tintin kanssa paljon ympyröitä ja keskityin taipumiseen kunnolla. Tintille vasen kierros on usein vaikeampi, mutta tuntui että se oli jotenkin mystisesti pehmennyt viime kerrasta. Tein myös muutamia pohkeenväistöjä kumpaakin suuntaan. Nekin menivät hyvin, eikä mitään jähmäilyjä ilmennyt.
  Laukat otin ympyröillä, ja laukka nousi kumpaakin suuntaan ihan hyvin. Sen kummempia taisteluita ei tarvinnut käydä.

Laukkailua
Lopuksi tein kahdeksikkoa harjoitusravissa jossa edelleenkin taivuttelin huolella ja muutenkin keskityin omaan istuntaani sekä siihen että hevosella on takajalat oikeasti alla ja selkä ei ole notkolla (ihan kun en olisi aiemmin siihen kiinnittänyt huomiota :D) Tein myös jonkin verran siirtymisiä.


Työskentelyä kahdeksikolla

Kävin myös moikkaamassa Mammoja. Molemmat tammat voivat hyvin ja leveästi. Dumbo tosin vielä leveämmin.

Pallot

Tänään oli Hentilän harjoituskoulukisat. Luokka oli K.N Special ja menin sen Vikkanilla. Rata itsessään meni paljon paremmin kuin odotin, mutta tällä kertaa kanssa kilpailijat olivat rutkasti parempia. Kisaajia oli 4 ja minä olin viimeinen. Prosentit olivat 48.
  Vaikka sijoitus ei päätä huimannut, niin olen hyvin tyytyväinen Vikkaniin. Vikkan tuntui paljon paremmalta ratsastaa mitä se on ikinä ollut. Se oli pehmeä suustaan, kantoi itsensä ja muutenkin kaiken puolin tuntui tosi hyvältä. Valitettavasti meidän 1. sijamme karkasi omien mokieni takia. Molemmilla lävistäjillä "pakka levisi" eli meillä oli laukassa lävistäjä ja raviin siiryminen lävistäjän lopussa. Kummallakin lävistäjällä Vikkan rikkoi keskellä lävistäjää raville ja pieni matka sen jälkeen oli vähän holtitonta. Lisäksi lopputervehdykseen piti tulla käynnissä, no minä fiksuna likkana tulin harjoitusravissa. Mutta ei voi mitään, ensi kerralla paremmin!

Pällistelyä ennen kisaa



Nyt perhana ne kädet hittoon sieltä reisiltä >:(

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä seuraaviin kisoihin. Kiitos avusta tänää ja kypärälainasta! :)

    http://hevostytonelamaax.blogspot.fi/2017/04/kilpailukauden-avaus.html?m=1

    VastaaPoista