Sivut

torstai 20. huhtikuuta 2017

Hyppelyä ja maastopuskailua ja lisää kisoja

Maanantaina oli Hentilässä meidän ryhmän ensimmäinen estetunti tänä keväänä. Menin Vikkanilla, ja täytyy sanoa, että ylitin itseni! Verna ja Vikkanhan ovat molemmat hiukan epävarmoja hypätessä, varsinkin epävarmalla ratsastajalla niinkuin minä. Odotin jo kauhunsekaisin tuntein, että ei tunnista tule yhtään mitään.

Mutta ei sinnepäinkään! Ei tullut yhden yhtäkään kieltoa ja selvisimme kokonaisen radan varsin mallikkaasti. Vikkanhan hyppää ihan hyvin, joskin aika isosti, mikä meinasikin pari kertaa johtaa meikäläisen hiekan maisteluun (mutta onneksi sitä ei kuitenkaan nyt tarvinut kokea). Mutta ne on pieniä murheita, sillä ylitimme jopa laineen (mikä on Vikkanille ollut aiemmin oikeasti vaikea juttu) ilman minkäänlaisia kyttäilyjä tms. Ei voi kyllä olla kuin tyytyväinen :)


Vikkan & Minä

Tiistaina oli pitkästä aikaa Kletturin luona. Viimeksi olin kaksi viikkoa sitten, kun on ollut hirveästi kaikenlaisia menoja niin hevos- kuin koulujuttujenkin takia.

Ilma oli ihana, aurinko paistoi eikä tuullut. Oli myös suht lämmintä. Kletturilla oli ollut aika paljon vapaata, ja oletin että pappa on joko ylivirkeä tai vastaavasti ei viitsi lähteä mihinkään koska haluaisi lomailun jatkuvan :D No, Kleba ei tehnyt kumpaakaan. Se oli kyllä pirteä, muttei menty mitenkään sähellysmeiningillä. Teimme lyhyehkön, reilu 30min maastolenkin rennosti köpötellen ihanasta ilmasta nauttien. Nämä rennot köpöttelylenkit on vain niin ihania ja tasapainottavia näin kisakauden aikana. Ei tarvitse miettiä kovin paljoa, voi vain ihailla maisemia ja nauttia hyvästä seurasta.

Viime tiistain nautiskelua
Klettur lähtee muuten toukokuun lopussa, se on nyt selvinnyt. Ja Dumbo on toistaiseksi yhtenä kappaleena. Laskettu aikahan tosiaan on ensiviikon perjantaina, mutta varsahan voi syntyä nyt periaatteessa koska vain... Tulen varmaan kohta hulluksi tästä jännityksestä :D

Nyt sunnuntaina on taas kisat, Hentilän omat harjoituskoulukisat. Menen K.N. Specialin (eli He B) Vikkanilla. Toivoin Riiaa, mutta Riia oli kovin haluttu alempiin luokkiin, niin sain Vikkanin. Katsotaan miten menee. Ei se mitään haittaa kun on tallin omat kisat, enkä tiedä haittaisiko se tallin ulkopuolisissakaan. Tosiaan Vikkanilla olen yhden kisat mennyt viime vuoden keväällä Korpikylässä, rata oli Perusmerkki ja silloin tuli luokan voitto. Muuten tuo tämän postauksen ensimmäinen kuva on sieltä.

Samoin tämä on Korpikylän kisoista

2 kommenttia: