Sivut

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Voistion harjoituskoulukilpailut

Noniin, kauden ensimmäiset kilpailut ovat ohitse. Tosiaan menin tänään Riialla He C luokan ja päädyimme 2. sijalle.

Riia suhtautui kisapaikkaan ihan hyvin, mutta kun kaveri häipyi radalle/me menimme radalle ja kaveri jäi niin Riialle iski pienesti hätä. Se ei meinannut rentoutua ollenkaan, vaan radallakin tuntui vain tikittävän jännittyneenä. Verryttelyssä se vain hirnui ja tuijotteli ympäriinsä. Kaikki kuvat verryttelystä ovat muuten kaikki vasemmasta kierroksesta otettuja, verkkasin kyllä molemmat suunnat vaikka kuvat kertoo muuta :D

Kävelyttämistä
Verryttelyä
Lisää verryttelyä...
Ja vähän vielä lisää verryttelyä.
No, en tiedä kokiko tuomari oikeasti radan hyväksi, sillä tosiaan sija oli 2. ja prosentitkin olivat 62,37. Tuntui, että Riia olisi tikittänyt pahemminkin ja että meno olisi ollut kamalan näkötä, mutta katsoin myöhemmin radan videolta, eikä se niin pahalta näyttänyt. Se ilmeisesti vain tuntui siltä.

Laukkaympyrää

Jotain ravissa...

Keskikäyntiä

Palkintojenjaossa Riia alkoi käymään ihan kunnolla ylikierroksilla. Se ei meinannut antaa laittaa ruusuketta sitten millään. Eikä muutenkaan pysynyt pitkiä aikoja paikallaan, vaan hillui enemmän tai vähemmän. Kunniakierroksella alkoi tuntumaan että lähteeköhän se lapasesta, mutta ei se loppujen lopuksi lähtenytkään, laukkasi muuten vaan suht reippaasti :D


"Hanaa!"

Eilen lauantaina olimme muuten Hannan kanssa Tampereen hevosmessuilla melkein koko päivän. Mukaan tarttui pitkään etsimäni uusi kypärä (joka muuten on noissa kisakuvissa minulla päässä) sekä Dumbon varsalle (taas) varsariimu. Tapahtuma oli tosi iso, ja väkeä oli aika paljon, mutta ei se menoa haitannut.

Niin ja lupailin aiemmin sitä erikoispostausta... Joudun myötämään tappioni ja toteamaan, että videopostaus ei onnistu, koska olen erittäin tekniikan ihmelapsi. Todennäköisesti toteutan "Ratsastus vuokraajana" tyyppisen postauksen, kunhan jaksan ja kerkeän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti