Sivut

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Viimeinen kerta Kletturilla ja lisää kuvia Dumbon vaavista

Tosiaan eilen olin viimeistä kertaa Kletturin luona kera Kleban omistajan. Kävimme kävelemässä noin puolen tunnin mittaisen maastolenkin. Klettur oli tosi pirteänä ja ihailimmekin sitä, miten hyvässä kunnossa se nyt on.
  Klettur muuttaa maanantaina, ja kuulemma pääsee hyvään talliin uudella paikkakunnallaan :) Suunnitelmissa olisi, että kävisin kesällä katsomassa vanhaa herraa. Ja eiköhän sitä tule muutenkin selviteltyä Kletturin kuulumisia.

Kuva: Minna
Mitä nyt kun Klettur lähtee? Ratsastuskertoja jäisi se 2-3krt/vko ja se on minulle liian vähän. Siispä ajattelin ottaa yhden toisen ratsastustunnin viikolle Multamäkeen. Ja jos vielä pystyisi änkeämään toisen vuokrauskerran Tintillä. Ja kesällä olen kaksi ensimmäistä viikkoa kesäkuusta Multtiksessa leiriavustajana. Silloinhan olen tallilla koko viikon.

Perjantaina menin muuten Tintillä itsenäisesti. Tintti meni varsin kivasti, mutta Dumbo ja varsa olivat kentän vieressä pyöröaitauksessa ulkoilemassa ja sehän sai Tintin mielenterveyden ihan vaakalaudalle. Se jos kuntoonlaittaessa tuijotti ihan järkyttyneenä tammaa ja varsaa. Kentällä se ei meinannut kyetä keskittymään oikein mitenkään kun Dumbo ja varsa oli niin järkyttävä asia :D Noh, kyllä se loppua kohden alkoi keskittymään oleelliseen ja silloin menikin oikeasti tosi kivasti. Tintti jopa nosti ihan oma-aloitteisesti vasemman (eli vaikeamman) laukan suoraan pysähdyksestä... :D Ei ollut mitenkään tarkoituksellista, mutta se alkoi jumittelemaan kun pyysin itse laukkaa. Ja kun se oli pysähtynyt, pyysin sitä eteenpäin edes käynnissä niin neitihän päätti nostaa laukan ihan vapaaehtoisesti. Mikäpä siinä, sai paljon kehuja...

Ennen ratsastusta kävin kuvaamassa Dumboa ja varsaa:

Dumbo ei selkeästi oikein ilahtunut paparazzista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti