Sivut

perjantai 15. joulukuuta 2017

Ilman satulaa Part 2

Kuten otsikosta huomaa, menin eilen jälleen ilman satulaa. Tällä kertaa edes lätkäsatula ei ollut henkisenä tukena. Mukana oli jälleen Rebekka Ritalla, joka myös meni ilman satulaa.

Vaikka kaikkialla muualla tuntui olevan tosi jäistä, kenttä oli kuitenkin varsin mainio. Ei yhtään jäinen tai kova.

Tein kunnon heräteostoksen ja ostin Vernalle tonttulakin :D ja päätin ottaa sen testaukseen tälle ratsastuskerralle. Verna ja Rita oli ollut tunnilla ennen meidän ratsastusta. Siispä kun hepat tuli talliin niin napattiin satulat pois ja minä tungin Vernalle tonttulakin. Verna ei ihan hirveästi rakastanut ajatusta mutta kyllä se kokeilusta selvisi :D

Kuten kuvasta näkyy niin Vernaa kiinnosti kovastiKentällä menin jälleen suht rennosti, keskityin enimmäkseen kyydissä pysymiseen ja hevosen taivutteluun. Verna liikkui nyt alusta alkaen ihan kivasti mutta se vähän painoi ohjaa vasten eikä myödännyt ohjalle. Kuitenkin kun tarpeeksi taivuttelin niin kyllä se alkoi "pehmetä".

Laukkaakin kokeilin. Suurin osa pätkistä meni ihan kivasti, mutta yhdellä kerralla Verna päätti testata että onko kuski hereillä vetämällä pään alas raviin siirtymisen yhteydessä (jossa minulla on vielä harjoiteltava tasapainon suhteen). Olin hereillä enkä lähtenyt tutkimaan maaperää :D uudestaan Verna ei sitä tehnyt. Laitan tähän videon laukka pätkästä (sekunti videon jälkeen Verna veti sen pään alas, harmi ettei tallentunut kameralle)


Lopuksi vielä hölköttelin Vernalla molempiin suuntiin ravissa, Verna oli kivan rento eikä lainkaan enää painanut vastaan. Hyvään fiilikseen oli hyvä lopettaa, joten sen jälkeen otimme vain loppukäynnit ja häivyttiin talliin.

Olimme juuri keskustelleet siitä, saako karsinnasta poistua. Vernaa harmittaa kun ei saanut :D

Seuraavan kerran menen sunnuntaiaamuna, mennään ehkä pellolle tai sitten maastoon. Sen näkee sitten, ehkä siltä kerraltakin tulee postausta jos Rebe tai Pinja tulee mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti