Sivut

maanantai 25. joulukuuta 2017

Jouluiset otukset maastossa

Olen kyllä käynyt Vernalla ratsastamassa, vaikka nyt en ole blogiin kirjoittanut. Ollaan käyty maastossa ja väännetty kentällä. Verna on ollut aika normaali, tosin viime perjantaina ratsastustunnilla meinasi neidillä olla energiaa. Harmi vain että se purki energian sähellykseen eikä työn tekoon. Muuten tunti meni hyvin, harjoittelimme siirtymisiä joissa ei ollut mitään ihmeellistä.

Tänään oli kuitenkin joulumaasto Pinjan kanssa. Tungimme Vernalle ja Samille kaikennäköisiä jouluasioita, joita tallista löysimme ja lähdimme maastoon aiheuttamaan hilpeyttä vastaantulijoihin.

Tältä näytti Vermiskä. Poron sarvet päässä ja jouluinen ratsastusloimi peppua lämmittämässä

Kuten kuvasta ehkä huomasitte, olen alkanut käyttämään Vernalla martingaalia maastossa (ja pellolla). Innostuessaan Verna on tykännyt heittää pään taivaisiin kun pitäisi nostaa laukka (tekee joskus ravissakin) jolloin kontrolli meinaa kadota. Martingaali on ollut tosi hyvä apu tässä. Se ei vaikuta elämään mitenkään muuten mutta estää kuitenkin edellä mainitun tapahtuman. Ensimmäisellä käyttökerralla Verna hiukan hämmästyi ja pahoitti mielensä vähäksi aikaa, mutta aika pian hyväksyi kohtalonsa.

Meidän maasto kesti vähän päälle tunnin. Pyörimme vakiomaastoissamme ja menimme kaikki askellajit läpi. Verna oli kivan pirteä eikä katastrofeja tapahtunut. Lenkki oli siis kaikin puolin onnistunut.

Maastolenkiltä
Lenkin jälkeen heinää naamariin! 


Huomenna olisi myös ratsastuskerta. Mennään ehkä pellolle ja saattaa tulla kerrankin kunnon ratsastuskuvia. Menen myös torstaina, jolloin vuorossa on varmaankin ihan kentällä menoa. Uuden vuoden vietän Sysmässä serkkuni Hannan luona ja tarkoitus olisi mennä Unetun tallille tunnille. Kuvia luultavasti ei sieltä kuitenkaan tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti