Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2018

Kuulumisia pitkästä aikaa

Taas on vierähtänyt vähän aikaa kun olen viimeksi tänne kirjoittanut. Olen ollut yksinkertaisesti laiska, koska kuvamateriaaliakin olisi ollut.

Jokatapauksessa, olen käynyt maastossa jokusen kerran, hypännyt sekä vääntänyt koulua. Mukavan monipuolisesti siis. Maastossa olen ollut tallityöntekijöiden sekä kaverien kanssa. Verna on joka kerta käyttäytynyt tosi kivasti, se on nyt maastoillut suht säännöllisesti, koska tallilla on pidetty nyt myös asiakasmaastoja enemmän.

Tässä oltiin Pinjan kanssa liikenteessä

Ja tässä Rebekan kanssa, vaikkei kaveria kuvassa näykkään

Myös kerran ollaan hypätty. Verna on siinäkin toiminut mainiosti, joskin minun pitäisi saada se liikkumaan siinä enemmän eteen. Tosiaan kenttä on ollut vähän epämääräinen tässä keväällä, joten hypyt ovat siksi jääneet vähemmälle.Video on otettu 9.3, jolloin viimeisin estetunti oli.

Suurimmaksi osaksi olen kuitenkin pyörinyt kentällä ja harjoitellut kisoihin. Kisat on 22.4, ensi viikonloppuna siis. Menen Vernalla K.N. Specialin. Olen stressannut kisoja varmaan 1,5 kuukautta, koska tämä on ensimmäinen kilpailuni Vernalla ja ensimmäinen helpon B:n rata oman tallin ulkopuolella. Tämä on myöskin vähän niinkuin testi, että miten hyvin olen edistynyt Vernan kanssa. En lähde tavoittelelaan vouttoa tai edes sijoitusta vaan olen tyytyväinen jos saadaan yli 50%. Ihan huippua jos prosentteja tulisi yli 55, mutta se tuskin onnistuu :D

Ei liity mitenkään mihinkään mutta Verna oli yks päivä niin söpö kun se oli ihan uninen kun tulin tallille :D

Menin eilen Vernalla tunnilla. Verna oli taas sillä päällä että mikään ei toimi. Joka kerta kun otti ohjat tuntumalle tai teki pidätteen tai mitä vaan niin hirveä vastustelu ja pään nostelu. Ei onneksi tehty tunnilla mitään vaativia asioita, ihan vain perus juttuja. Mutta kaikilla on aina välillä huonoja päiviä ja varmaan torstaina kun on kouluvalmennus kisoja varten niin menee paremmin. Toivottavasti vaan tällainen huono päivä ei iske kisapäivänä, koska sitten ei tule mistään mitään.Olen myös tutustunut uuteen otuksen. Tallille saapui n. 2 kuukautta sitten lihava ja kouluttamaton suokkitamma, nimeltään Pipsa. Menin sillä muutama viikko sitten, ja totesin että hän on ihan super kiva kaveri! Siinä vaiheessa sillä oli ratsastettu noin kuukausi ja siitä huolimatta että se ei osannut juurikaan mitään ja kunto oli huono niin totesin että on kyllä yksi uusi suosikkini! Ilmeisesti meillä on vielä uusia ratsastuksia edessä, jos oikein ratsastuksenopettajaa tulkitsin.
Pipsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti